Reichhardt

LoonwerkGPS was van 2008 tot 2016 de enige dealer in Nederland van het Duitse merk Reichhardt, dat een breed assortiment heeft voor iedere gebruiker in alle sectoren, van DGPS tot RTK-GPS. De systemen van Reichhardt werken eenvoudig en praktisch waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Binnen het merk bestaat de keuze uit drie verschillende productgroepen, namelijk:

  • PSR Guidance Systems
Onder deze categorie vallen alle stuursystemen. Met deze systemen kan een trekker een rechte lijn volgen. Op basis hiervan kunnen verschillende werkzaamheden op hetzelfde spoor plaats vinden waaronder ploegen, cultiveren, planten of zaaien, gewasbescherming etc. Reichhardt biedt op dit moment drie soorten stuursystemen aan. Via het GPS-signaal (PSR SKY), voelsensoren (PSR TAC) en geluidsensoren (PSR SONIC). In onderstaande afbeelding zijn de verschillende stuursystemen afgebeeld.

  • RTK CLUE
Dit systeem is bedoeld voor agrariers die hun eigen RTK GPS systeem op willen zetten in de buurt van hun bedrijf of in combinatie met andere bedrijven.
 
  • Steering Aid ISO GUIDE
Deze terminal is ontwikkeld om het Reichhardt RTK GPS systeem te laten communiceren met machines.Meer informatie over de verschillende systemen is te vinden op de Reichhardt website. Daarnaast zijn verschillende brochures van de Reichhardt producten op deze pagina te downloaden. Op het bedrijf Van den Borne aardappelen in Reusel wordt al sinds 2008 gebruik gemaakt van de systemen van Reichhardt. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Jacob van den Borne.